sâmbătă, 10 septembrie 2011

every single day of my fucking life (tanţa + costel = love)

în fiecare zi mă gândesc la ce dracu' să mai trăiesc viaţa asta toţi nu visează decât vile maşini & gagici de top sejururi în ţările calde măcar o birmaneză un haski ceva o pereche de bikini roz cu fundiţă aş vrea să fiu cadoul perfect pentru singurul bărbat care ştie să facă amor cu toate degetele de la mâini ca şi cum vaginul ar fi ultimul pian inventat într-o lume de ciungi numai o pulă mai poate să te ridice la cer undeva pe al nouălea tărâm poveştile zânelor sunt necenzurate & sexul e un cumul total de experienţe notabile pe zidurile orfelinatelor scrie tanţa + costel = love

7 comentarii:

  1. Al nabii ce dreptate ai, p^na la urma. Pe toate planurile. Aproape. Pentru ca, e numai parerea mea, partea sexuala a vietii, daca nu e inconjurata tot timpul de o atentie fara fisuri, de momente in care singurul lucru care conteaza e sa poti sta langa cineva fara sa ai nevoie sa vorbesti, stiind ca sufletele sunt împreuna, partea sexuala, nu poate fi ceva reusit. Nu am crezut niciodata în sex pentru sex.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, nici eu:D p.s. dk un barbat ca tine imi da dreptate, asta e totusi ceva:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici eu ma întreb daca ma iei un pic la misto. LOL

    RăspundețiȘtergere
  4. "numai o pulă mai poate să te ridice la cer undeva pe al nouălea tărâm" - ce fraza puternica ai lasat pe "hartie". Mi s-a taiat respiratia! Desi cu un rand inainte vorbeai de virtuozitatea pianistului. Dar, iata, ca numai Pula, doar Ea!

    RăspundețiȘtergere
  5. mauricia, sensul frazei cu pricina e oleaca mai "anscons", dar, fiecare il interpeteaza dupa preferinte:P.S. ca si chestia cu pianul;)

    RăspundețiȘtergere