sâmbătă, 22 octombrie 2011

"nud. proiectie de trup si stare" & "biografia coapselor"

"Nud. Proiectie de Trup si Stare. Nu este altceva decat o experienta cu deznodamant stiut. Trupul gol surprins in fotografiile mele nu trimite neaparat la sexualitate sau la senzual. Este, intr-un fel, o stare complexa a unui suflet convertit la frumusete... . Un farmec erotic ascuns de violenta si tandrete, de matern si dragoste-n ibovnicie, de fericire si nefericire... ." (razvan voiculescu)

Azi demarez pe blogul nou http://biografiacoapselor.blogspot.com/ un experiment ce isi propune ilustrarea inedita a "biografiei coapselor" cu ajutorul imaginilor din albumul "nud. proiectie de trup si stare" (razvan voiculescu) bazat pe ingemanarea perfecta dintre nuditatea vizuala si cea textuala:

"Trupul de femeie mi-a parut dintotdeauna o fertila ambiguitate de pur si impur, de ocult si fanic, de dorinta si reprimare a dorintei. Dezvelit, el pare ca disimuleaza abil o intimitate ascunsa dorind a fi descoperit. Care este, de fapt, aceasta intimitate? Ce inseamna ea? Raspunsul este o nesfarsire de stari..." (r.v.)

http://biografiacoapselor.blogspot.com/2011/10/big-secrets-badroomstories.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu