joi, 8 septembrie 2011

7 zile (addicted2love)

eşti o femeie frumoasă mi-a spus artistul pe mess ar fi păcat să nu te sculptez am nevoie de un atelier şi sapte zile cu tine cât a creat dumnezeu lumea nu vrei să vii la paris mi te şi imaginez cu o carte în mână la intrare b.c.u va geme de lume să citească poeme îndrăzneţe & sexy eşti genul curajos de femeie nu-ţi place să scrii diafan oare cum te îmbraci şi pielea ta cum e roză sau albă creolă nu ştiu mai bine-mi spui despre asta vreau să mă exciţi să fiu insomniac & dependent de tine ca de barbiturice sau cola să ajung la extaz fără îngeri şi fără atribute divine să nu trecem de partea cealaltă iubito să nu-l amestecăm pe dumnezeu în futaiuri aşa că scrie dracului poemul din nou.

6 comentarii:

  1. era sa ma innec citind ! sper ce e numai imaginatia ta...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce anume speri sa fie doar "imaginatie", carol:)? venitul la paris sau chestia cu b.c.u.:))? p.s. incearca sa nu te ineci, am mai multa nevoie de tine viu;)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt perfect de acord cu primele patru cuvinte. Venitul la Paris ca sa semnezi carti, nu ar fi rau, as face 1000 de km dus intors numai pentru asta. Cât despre sulptura si restul... prefer sa tac... nu am dreptul sa-mi dau parerea.

    RăspundețiȘtergere
  4. carol, pai ori iti dai cu parerea ori nu...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. dragos, multumesc, ma bucur ca exista macar un "cititor" incantat;)

    RăspundețiȘtergere